Trend Cukur Bulu Kening. Cool Keww??

By Mizz Coki - Januari 20, 2011

Korang pernah tak bayangkan kalau bulu kening dicukur? Sure rupa korang macam ikan keli, khenn?



Musim Luruh 2009 dulu dulu jadi trend kat Hollywood, cukur alis kening, bulu kening ker, bulu Ning Baizura kerrr, hehe.  Tapi NASIB BAIK trend ini tidak berlarutan kerana memang burok bebeno lah rope kome udoh sebijik rope alien la wei main cuko cuko gini!!


Sekali imbas ingatkan bini bang Beckham sekali lagi tengok laaarrr Kak Jeta rupanya.  Hudus arRR.


Wak Semon Kowel tanpa alis kening.  Pening ai tengok.  Hmffft. *ampeh*


Ni lak rupa Kak Nita eh? Bukan, bukan.. ni Kak Jelena Joli.  Nasib baik cun.  Kalo idak, hmmm.. rupa alien dari planet mana tah.

Mizz Coki rasa mesti rupa Mizz Coki tambah comel kalau takde bulu kening ni.


Adoi.  Dahla hodoh, berganda ganda pulak hodohnya tak berbulu kening ni.

Nasib baik foto edit, kalau real life memang kena seret masuk wad sakit mental yang letaknya cuma kat bawah ofis huhu!





*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!



  • Share:

You Might Also Like

4 ulasan