Mouse Komputer yang Pelik Pelik

By Mizz Coki - Januari 19, 2011

Ngee hee hee..

Nak tau cemana rupa terawal mouse komputer?


Mouse yang pertama dicipta oleh pereka bernama Douglas Engelbart.  Douglas Engelbart yang bekerja di Stanford Research Institute telah mencipta prototaip pertama mouse ini dalam tahun 1963. Tak percaya yang mouse komputer dulu dulu diperbuat daripada tin.


Yang ini sesuai untuk makhluk spesis macam ai yang suka makan sambil surfing.  Elok elok dah kena minyak ataupun serdak keropok, haa, amik je mouse tu dan cuci dengan air.  Waterproof gitu!


Ni budak budak jantan musti suka.  Ai pun suka jugak, ahaks.  Berbentuk aircraft sangat sesuai untuk yang berjiwa muda belia dan juga kaki gamers.


Eihhh.  Yang ni lagilah korang suka!!  Pervert gila mouse ni sambil surfing sambil meraba raba.  Huhu


Yang ni kalau murah memang ai dah beli.  Sony Skype Phone cum Mouse. Fungsi 2 dalam 1.  Lepas surf internet terus koling koling pakwe/makwe/kaum keluarga guna Skype.

Ha, Mizz Coki tak pakai mouse yang stylo.  Mizz Coki pakai yang berharga RM20 kebawah, banyak kat kedai Super Save atau 100% Discount, huhu.  Tahan lama dan murah!  Korang pulak macam mana??





Sumber:  Smashinglists


*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!



  • Share:

You Might Also Like

6 ulasan