BILA YUNA DIANTARABANGSAKAN

By Mizz Coki - Januari 08, 2011

Masih lagi dalam mode AJL ke 25, yeah!  Demam AJL lah katakan ek?  Hmmm.. Hari ini sibuk sikit walaupun dua dua boss tak ada.  Mana tidaknya, cuti panjang dari last year, pastu ditambah dengan cuti sakit.  Kerja melonggok tapi berjaya dihabiskan tepat pukul lima petang tadi.  Best.

Oh ya, baru je habis download lagu Yuna - Gadis Semasa untuk dijadikan ringtone hehe.  Sambil sambil tu cuci mata di YouTube dan terjumpa lah dua video ini.  Korang mesti bangga giler lepas menonton video video ini.



Kelakar pun ada jugak tapi tetap BANGGA seh.  Walaupun BM ai tak berapa bagus tapi rasa kePatriotikan itu memang kaw kaw!!

Yuna Boleh, Malaysia Boleh!!




*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

4 ulasan