BAI BAI DUA RIBU SEPULUH

By Mizz Coki - Disember 31, 2010


Tak terasa dua ribu sepuluh sudah sampai ke penghujungnya.

Azam dah tercapai? Belum lagi, mungkin bagi ai baru bermula.

Azam baru? Ye, cuma dua. Pertama, nak kurus dan sihat. Kedua nak menguruskan hal kewangan dengan betul. Berbelanja berhemat.

Dua ribu sebelas. Gabby naik Darjah Lima bermakna perjuangan untuk UPSR sudah pun bermula. Nyung Nyung dan kerja barunya yang serba mencabar, KPI on the mark get set go kan Yang? Ai pulak, tempat kerja baru, suasana yang sungguh berbeza, kejutan budaya kerja. Fuuuuh. Perjuangan harus diteruskan.



Godek godek fail gambar wah, banyak gambar belum upload lagi. Cepat cepat amik kabel terus cucuk BB dan upload dan edit.




Hasil tabungan dapat beli hadiah untuk pasangan masing masing. chewah.

OK. Sekarang ai masih dok rumah, tapi hati masih gatal nak berjalan. Kesan dari antibiotik dan ubat cegah infeksi tu kaki kiri ai dah mula melepuh tapi tak sakit. Sekarang gelembung banyak dah pecah dan kaki pun mulalah berair 24 jam. Nampaknya kena berehat lebih lama kat rumah.

Woot! Jam dah dekat tengah malam, nak sediakan minuman dulu, kita sambut Tahun Baru di ruang tamu. Yayyyyy! Happy New Year, Selamat Tahun Baru pembaca semua!

Sayang kamu, kamu dan kamu!!!





--------------------------
http://www.emocutez.com
after you read, pleaseee!!!

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan