MULUT CABUL, AI KE TU?

By Mizz Coki - Disember 13, 2010

Huhuhu.  Nak tergelak baca Kosmo! Online pasal Noh Hujan digelar mulut celupar dan cabul.  Adoimak, muakakakak Noh..Noh... ai tak heran lah sebab ai pun tergolong dalam kategori yang sama cuma ai bertempat sikit.

(Inilah pose ala2 mencari Konklusi carutan ala Noh Salleh.  Ai loooiike!)


Bertempat ko kate?  Kata kaulah kan....
Well, as what Noh has commented, Twitter is more to personal, so sukatimakpaktoknenektunang dia lah nak mencarut because I do the same thing too darling.  
Kesian Twitter jadi tempat insan-insan seperti kami melepas geram dan sindiran.  Sindir sapa? Mertualah sapo lagi? Tatawww..Haha.  Kadang-kadang bila menceceh, membebel dan lepas bengang kat orang yang terapat sekali macam suami kadang-kadang boleh buat telinga dia bernanah, jadi untuk mengelakkan telinga laki laki uols dari bernanah dan berbau gunakan Twitter untuk membebel OK?  Tudiah, rahsia kebahagiaan rumah tangga Mizz Coki.  Mizz Nina ai tataw OK Noh? ;)

Mencarut di luar Twitter pula akan berlaku pada hujung minggu sebab pada waktu itulah makhluk-makhluk kasar keluar, errmm bukan makhluk halus ye adik adik.... keluar ke shopping mall dan akan memandang makhluk bersize XXXL seperti ai, ehem ehem dengan pandangan seperti memandang alien betina yang sedang catwalk turun dari spaceship model hybrid (mesra alam OK?).  Waktu itulah akan kedengaran suara serak serak pondan ai mencarut, "HEH!  MACAM TAK PERNAH TENGOK MANUSIA, SENDREY TU LANGSING SANGAT KEWWW????" takpun akan keluar carutan-carutan seperti bab1, chibye, pook1mak (Ibu, maafkan aku.. :p) dan sebagainya keluar berserta dengan penumbuk buku lima.  Selepas itu, makhluk makhluk ini akan segera beredar dari tempat mereka duduk ataupun berdiri.  Berani?  Trylah kalau mahu rasa kena hempap.

Anyway, tak baik sebenarnya mencarut carut ni tapi ialah, diriku hanya insan biasa, kekadang terlepas juga kaedahnya. (Celakha! Nyamuk dah gigit kaki untut ni... ) carut lagi.... Hahahah... oklah... sorry, terlepas.  Betul, masa ai menaip ni nyamuk dah berpoco-poco dah kat bawah meja, berpesta kerana berjaya meneguk darah yang penuh lemak dan berkrim ini.  Ewww!!!

Uppss, dah tengah malam pon.  Esok kerja tapi macam tak kerja sebab boss takde, pergi outstation dan minit mesyuarat sudah habis ditaip dan difotokopi.  Yessss!  Boleh main games dan tengok cita hantu kat YouTube.
Lupa lagi, sapalah selebriti Reality Show kat Malaysia yang suka gesel-geselkan nenen dia kat jurufoto?  Best ke geselan tu?  
Dasar biyatch! See? Carut lagi.....

Ok dah dah sudah lah... makin lama menaip makin mencarut.  Choyyyy!!!

Adoi!! *tepuk dahi*.

Carut lagi......

OK.  Baiengudnait.

ailebiu.  Hoho merry xmas!

:p

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan