LAWAK BODOH KAT OFIS

By Mizz Coki - Disember 29, 2010

Mat Salleh ni kan, derang suka buat lawak bodoh (pranks) yang melampau.  Bila ai dapat gambar gambar ni kan, adoi, nak terberak pun ada dok tahan gelak.  Bodopiang tapi cool.  Meh kita tengok bersama.


Ni sesuai untuk dikenakan kepada staf yang Raja Cuti.  Sikit sikit cuti, sikit sikit MC.  Haha.



Ni pulak sesuai untuk ibu ibu kakitangan kerajaan @ penjawat awam yang sedang dalam cuti bersalin.  Maklumlah mulai 17 Oktober 2010 pekeliling cuti bersalin 3 bulan sudah berkuatkuasa.


Ha, yang ini untuk sesiapa yang bercuti hujung tahun, Cuti Krismas (macam Mizz Coki).  Cuti 2 minggu balik ofis alamak! (nasib baik ai dok dalam bilik sendiri, tak dok dalam cubicle)  Pheww!


Pernah tak korang dok sebelah colleague yang Clean Freak?  Pembersih Pengemas sampai kita naik rimas.  Why not buat prank ini waktu dia pergi cuti.  Wahahaah!!


Dalam banyak-banyak pranks tu ai paling suka yang ni.  Semua kat atas tu boleh bukak dan buang.  This one? I don't think so dia boleh guna mouse ni balik.  So, silakan cuba idea ini kat musuh korang kat ofis.


Mizz Coki jahat kan?

Muakakakkaka....



******************
http://www.emocutez.com  Comment after you read, pleaseee!!!

  • Share:

You Might Also Like

5 ulasan