CUTI PANJANG TERUS CUTI SAKIT. TAK ADIL SUNGGUH

By Mizz Coki - Disember 28, 2010

Ish. Sakitnyer.

Kaki kiri ai dah kembang gila ni macam nak melatop kau! Dua klinik ai pegi hari ini. Dua??? Wah, hebatnya.

Klinik No. 1:
Ye ye kita nak explain tapi tak dapat dapat. Ingat tak scene masa Labu dan Labi nak meminang Cikgu Murni tapi Hj. Brahim (Ibrahim Pendek) membebel terus tanpa menghiraukan tujuan mereka dalam filem Nasib si Labu Labi? Haaa, macam itulah yang ai rasa masa kat klinik tu. Klempess betul! Balik balik dia kata kaki ai cellulitis lah, mesti pergi hospital lah bla bla bla... Pastu ai blahlah.
Klinik No. 2
Doktor ni baik. Dia dengar dulu explaination kita. Ai terangkan kronologi yang ai balik dari kubur, betis kiri kena sembat dengan rumput/lalang pastu rasa perih, pedih. Bila sampai rumah terus terasa bisa hingga dekat pangkal peha. Sakit sangat lepas tu muka berubah pucat, tapak tangan ai putih kekuningan memang pucat gila sampai boleh nampak urat di jari warna biru tua. Pepahamlah rumput kat hutan bukan semuanya bagus, ada yang beracun. Masa malam yang ai kena tu, Nyung Nyung siap cabut kan duri lagi kat kaki ai, adoi sakit tak terkira dah tak kisah dah jiran sebelah menyebelah dengar. Jangan derang fikir kita laki bini buat kerja 'lain' sudah. Haha.

Nasib baik tengah cuti panjang. Dapatlah sambil rehat sambil blogging sambil tengok YouTube, oh yes sekarang ini tengah menonton Pontianak Kampung Batu, ahhahaahha cun lah Puan Erra sekarang. Masih nampak cam anak dara, jeles lah ai. Mencik taw.

Cakap pasal menci menci ni kan, hmmm.. ni ai cilok dari Twitter.




Abih tu cik kak, rakyat Malaysia semua suka tengok video mesum Luna Maya kan? Kan? Kan? Kan? Kan??

Eeeeii. Apa mesum - mesum ni? Daun kesum ke?

KAH KAH KAH!

p/s: Cik PinkyMiera pun dah kena meroyan dengan bibik dari seberang. Nak tergelak pun ada bila baca entry beliau kat SINI.
--------------------------
http://www.emocutez.com
after you read, pleaseee!!!

  • Share:

You Might Also Like

6 ulasan