AI KLIK U, U KLIK AI, SAMA SAMA DAPAT $$$! TERUJA TAK?

By Mizz Coki - Disember 28, 2010

Mari mari pakcik makcik abang kakak adik adik akak Cokelat ada satu proposal.

Heh. Tak retilah ai nak buat aksi jual ubat ni. Ok. Stret tu de poin.

Ujikaji ini telah dibuat sejak seminggu yang lalu. Ujikaji apa ya????? OK. Tak payah tanya. Meh kita lihat langkah-langkah membuatnya. Tak perlu makmal dan kot putih OK? Dok diam diam.

1. Pastikan anda sudah menjadi Nuffnangers. Bukan Power Rangers OK? Ai sendiri pun tak muat suit derang. Haha.
2. Tolong install widget Nuffnang yang ada macam bunga matahari, Princessy Pink, Katak Kelabu tah hapa hapa tu. Ala, yang keluar kat tepi kanan, bawah skrin tu. Tau tak?
3. OK. Dalam satu hari cuba target 10 orang bloggers. Bloggers kat Malaysia ni ramai ribu ribu lemon. Satu hari dapat sepuluh, kalau sebulan?
4. Dengan seikhlas hati, jadi FOLLOWER mereka dan jangan lupa KLIK IKLAN NUFFNANG di blog mereka.
5. Pastu pandai-pandailah tinggal jejak. Letak bekas lipstick ke, seluar dalam ke, takpe. Takleh cakap lebih nanti Nuffnang punya olang calik gua macam itu ahlong. Si liau!
6. Percayalah, mereka pasti kembali ke blog kamu dan akan melakukan hal yang sama. Bayangkan satu klik 25 sen. Hah?? duaplohlimasen watpa Mizz Coki? Taik gigi pun tak lepas. Chitt pooodahhh!! Habis kalo seploh orang klik kan dah dapat RM2.50??? Sepuluh hari? RM25.00. Best tak?

Ha, kalau rajin, carilah sampai 30-40 orang dalam satu hari. Amacam?

Antara kebaikannya, trafik blog anda akan meningkat, dapat populariti mendadak dangdut (Followers bertambah), dapat menjana akaun Nuffnang yang semput bagi blogger tidak popular seperti Mizz Coki. Dalam 4 hari bercuti ai dah berjaya mendapat 10 followers. Hebat tak? *nak muntah*

Jom kita mengKLIK sesama sendiri.Eh? Klik blog Nuffnangers la. Hehe.

RESPONS!



--------------------------
http://www.emocutez.com
after you read, pleaseee!!!

  • Share:

You Might Also Like

7 ulasan