GOSIP ARTIS TARAF GOSIP KEDAI KOPI (EDISI KHABAR ANGIN)

By Mizz Coki - November 29, 2010

Damn. (matilah nyumpah tetiba khenn?).


Motif rupa Qi tua sangat walhal baru je di ambang 30-an. Haha.. tingat kat satu komen kat mana tah ada orang tu panggil Yuna 'nenen kempis'. Bongok. Dah kawen besok-besok taulah nenen si Yuna ni kembang, bahalol. Yuna tu muda lagi, anak dara lagi, belum disentuh, uuuppss?! Kau mana tau kan? Haha. Sentap.

Bila baca gosip pasal Yuna dan Qi (Chi OAG) yang berduaan pergi ke SHOUT AWARDS aritu telah menimbulkan idea untuk membuka kisah lama ini. Kisah ni lama dah berlaku, sekitar tahun 94-95, time tu OAG tengah hot giler. Ingat tak lagu 60's TV yang sangatlah 'raw' dan sempoi tapi mampu menarik telinga ai yang masa tu tengah gila kan album Dookie Green Day dan Cranberries. Pergghhh... Belum lagi ai bukak cita yang ai ada kaset Chaos A.D., Napalm Death, Sepultura..hahahah!!!

Anyway, masa tu ramailah mengaku itu ini sana sini, maklumlah Radhi kan orang Sarawak. Lepas tu rumors la pulak kata si Qi tu adik dia pasal nama bapak derang sama doh. Sorang Radhi Razali, sorang Qushairi Razali tapi Radhi ni katik sikit, tapi dua dua comel doh. (Apa doh doh ni?) Meh, ai senaraikan gosip kedai kopi (tak sahih, diragui kebenarannya), ni budak-budak pompuan remaja skolah menengah punya tahap gosip ni OK?

Radhi ni dok KL ikut mak dia pasal remarried mat salleh, so pak tiri Radhi ni mat salleh lah kiranya.
Radhi ni rumah dia besar, 3 tingkat ada basement lagi. OAG and the gang hisap dadah kat basement rumah. Terbaek wwwooooo citer ni!
Radhi ni ada orang claim dia budak BDC, ada pulak kata dia budak Sibu. Lantaklah. Janji dok Sarawak khennn???
Dulu si Chi ni awek dia budak Cina Eurasian (Cina local + Irish), sekolah St. Mary, Kuching. Budak ni jadi model sambilan, dulu - dulu (tahun 90-an) pernah keluar dalam iklan Oil of Ulan (sekarang Oil of Olay). Melissa ke hapa nama budak ni. Lepas tu derang kata Melissa ni ada penyakit sebab cara hidup (macam STD, herpes, sifilis) macam tu lah pasal dia kuat kongkerzz so break off lah ngan si Chi ni.

Khennn??? Macam-macam lah bila waktu rehat pukul 9:50 a.m. 10:10 a.m. boleh pulak bergosip tahap longkang terselit di antara waktu menyuap makan mi goreng kat kantin. Serba boleh time tu. Huhu

Tapi khennn nyah, yang paling hipokrit, tersangatlah hipokrit bila mulut kata bencik, jaki, jeles kat kumpulan Feminin, Res2 bagai tapi tetaplah tiru style derang memakai gaun labuh dan berkasut but tinggi.

Haha!!


  • Share:

You Might Also Like

3 ulasan