MAKAN BUBUR TERINGAT DUBUR

By Mizz Coki - Oktober 30, 2010

Curi curi makan bubur ayam baby Hebrew semalam.  Teringat pulak kisah dubur paling meletop alaf ini milik siapa lagi?  Saiful Bukhari OK.  Baca tajuk kat Utusan Malaysia semalam, hmmm, tajuk pun mantap, "Pemeriksaan ke atas Saiful tidak guna jari".  Ha, sapa tak sempat baca, klik je link tu.  Elok-elok je ai baca sampai part yang ini......

''Saya jelaskan kepadanya, prosedur tersebut akan menyebabkan ketidakselesaan dan sakit, dan pesakit itu menyatakan dia okay,'' katanya.
Adoimak.  Nyeri perut.

Sah-sah barai.

"Akai...parai kitai"  dalam bahasa Iban, maksudnya, "Adoi... mampus."

Dah-dah.  Takde masa ni, nak tido dah besok bangun awal buat sarapan tapi yang pasti bukan nasi dubur, eh?? Bubur.

uweks.

  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan