KENAPA AI SENYAP? AI MARAH? AI KECIK HATI? AI MERAJUK? MEROYAN?

By Mizz Coki - Oktober 21, 2010


Banyak keja lately.  Mana kat ofis, luar ofis... Tak lama lagi ai dah nak tinggalkan tempat ni.  Sedih jugak.  10 tahun ai keja sini.  Banyak kenangan dan pengalaman yang ai dapat.  Ni pun ai curi-curi masa sebelum balik, tunggu Nyung Nyung ambik.  1 November, ai dan Nyung Nyung akan memulakan kehidupan baru.  Dia pun dapat offer kerja tempat baru.  Sehati sejiwa kan?  Sama-sama mula kerja kat tempat baru.

Ini bukannya penghabisan, bukannya selamat tinggal.

Ini adalah permulaan, 10 tahun ai dah di 'groom' untuk menerima asakan dan tekanan kerja bertubi-tubi tapi kat tempat baru nanti, ai akan kerja kat tempat yang lebih relax.

Adoi.. makin gomoklah nampaknya nanti... ahaks!

Miss Coki:  Ai dapat kerja kat hospital mental, OK?  Haha.  Mesti korang tak percaya.  :D  Well, dah situ je yang kosong.  Nasib badan.

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan